Nurmilaskuri

Valitse haluamasi nurmilaatu. Syötä sen jälkeen tarvittava siirtonurmen neliömäärä ja postinumerosi. Laskuri antaa hinnan sisältäen nurmen ja rahdin. Pidätämme oikeuden mahdollisten hintavirheiden varalta. Nurmilaskurin hinta on suuntaa antava.

Pihanurmikko (Saatavissa heinäkuusta alkaen)
Pihanurmikko kylvetään niittynurmikka-, puna- ja puistonataseoksella. Vihervakan siirtonurmi sisältää normaalisti 4-5 eri lajiketta. Siirtonurmikkoa on sekä hiekkapohjaisena, että hietasavi- ja multamailla kasvatettua valmisnurmikkona. Siirtonurmikko on vahvajuurista ja ohjeita noudattaen juurtuu nopeasti.

Golf / Stadion nurmikko
Hanki kotipihaasi huippulaatuinen nurmikko jota käytetään myös golf-kentillä ja stadioineilla. Tämä valmisnurmikko on kulutusta kestävää ja sopii erinomaisesti liikuntapaikoille ja sellaisille kohteille, joissa hyvä vedenläpäisykyky on tärkeää.

Natanurmikko
Natanurmikko on kuivan ja paahteisen paikan siirtonurmikko. Tätä siirtonurmea suositellaan paahteisille kasvupaikoille ja kasteluveden puutteesta kärsiville aloille, esimerkiksi kiinteistöjen eteläseinustoille ja rinteille. Ruoho on hienojakoista, jolloin haihtumispintaa vähemmän kuin nurmikalla. Matalan leikkuun ansiosta siirtonurmi on tuuheaa ja samettista.


Hinta:

Rahti:

Hinta yhteensä:
Tiedot

Täytä yhteystiedot niin myyjämme ottaa teihin yhteyttä tarkempaa tilausta varten.